Elegancija i kvaliteta ALU stolarije

Prednosti ALU stolarije
Premišljate se oko ugradnje ili zamjene stolarije u vašem domu? Najelegantnije i iznimno kvalitetno rješenje je ALU stolarija. Jedna od ključnih prednosti ALU stolarije leži upravo u njezinoj izdržljivosti i otpornosti. Uz ALU stolariju ne morate se brinuti oko poplava ili pak udaraca koji su uvjetovani nepovoljnim vremenskim (ne)prilikama, ona štiti sve objekte od takvih vrsta oštećenja.

Ako vas zabrinjava estetika stolarije, također nema straha – elegantna i tanja je u odnosu na druge, oblikuje se vrlo jednostavno i dolazi u svim veličinama i oblicima te je dostupna u svim nijansama boja. Još jedna od prednosti koja ALU stolariju čini sjajnim izborom za vaš dom je odlična zvučna izolacija te veća sigurnost protuprovalnih vrata i prozora.

ALU stolarija zanimljiva je svima onima koji su ekološki osviješteni, jer je u potpunosti ekološki prihvatljiva i sadrži 100% reciklirajući materijal. Pri proizvodnji aluminijske stolarije ne eksploatiraju se šumska bogatstva što smanjuje utjecaj građevinske industrije na sam okoliš i prirodu.

Profil i primjena
U pogledu aluminijske stolarije gledaju se 2 tipa profila: hladni i topli. Karakteristika hladnog profila je manjak prekinutog toplinskog mosta, a s obzirom na to da je aluminij odličan toplinski vodič, takav profil preporučujemo tamo gdje toplinska izolacija nije toliko važna. Najčešći primjeri toga su unutarnji prozori, grilje, pregradne stijene i vrata. Aluminijski profili s prekinutim toplinskim mostom odlični su izolatori topline te ih preporučujemo za vanjsku stolariju.

Kada se uzme u obzir omjer cijene i kvalitete, aluminijska stolarija je dugoročno isplativ izbor. Većina drugih vrsta stolarija ima kraći rok trajanja i zahtjeva održavanje kroz godine, dok ALU stolarija kod nas garantira dugogodišnju trajnost i savršeni estetski izgled koji će učiniti Vaš dom ugodnim i prostranim. Uložite u ALU stolariju, smanjite troškove popravaka i uživajte u kvaliteti i eleganciji. Za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Odgovori