Udobnost i sjaj Vašeg doma

Jeste li se ikada zapitali kako na vaše raspoloženje i koncentraciju utječu tamni, skučeni i zamračeni prostori? Prostori koji imaju više svjetlosti pogoduju boljem raspoloženju unutar svakog domaćinstva, a životni uvjeti postaju lagodni i učinkovitiji. Prirodno svjetlo koje Vam omogućavaju naši PVC prozori imaju veliku prednost u odnosu na ostale. Uređenje interijera važno je zbog estetike vašeg doma, ali i zbog cjelokupnog bivanja unutar istog. Staklo – Dom Vam donosi nekoliko trikova pomoću kojih ćete učiniti vaš dom kvalitetnim, prostranim i osvijetljenijim.

Prilikom uređenja interijera mnogi koriste umjetnu rasvjetu, bojaju strop u uljne boje visokog sjaja kako bi postigli veću osvijetljenost te klasično – krečenjem zidova u bijelo i nabavka svijetlog namještaja osnove su koje će svakom domu pružiti prostranost i svjetlinu. Primarni faktor u osvjetljavanju doma je prirodna svjetlost kojoj svakako dajemo prednost nad svim ostalim. Primjerice, hodnici i kupaonice imaju manjak svjetlosti upravo zbog rasporeda ostalih prostorija i pozicija soba.

Dva su rješenja u ovom pogledu. Svjetlost možete nadoknaditi ugradnjom svjetlosnih tunela ili dodavanjem umjetne rasvjete. Međutim, želite li prirodnu svjetlost Staklo – Dom savjetuje ugradnju staklenih stijena i zidova. One dolaze u raznim veličinama i od različitih vrsta stakala, a prednost im je u tome što na njih možete lijepiti zanimljive uzorke, tapete i slično. Takvi dekorativni detalji mogu osvježiti Vaš dom i pružiti ugodnu atmosferu. Najpopularnija solucija u takvim situacijama su mliječna stakla, a prednost staklenih stijena je odlična zvučna izolacija!
Još jedan od problema u kućanstvima je nepovoljna orijentacija, odnosno okrenutost prostorije na stranu svijeta koja nema dovoljno svjetlosti. Tada nastaju određene prepreke, no Staklo – Dom i u ovom pogledu ima rješenje za Vas.

Jedno od povoljnih i modernijih rješenja su klizne staklene stijene koje možete birati u nekoliko varijanti. Harmo vrata imaju jednostavan mehanizam koji omogućava potpuno otvaranje stakla na pročelju i time se postiže stapanje stambenog prostora kuće s primjerice vrtom ili terasom. Također, panoramskim staklenim stijenama možete postići doživljaj kao da ste vani, dok zapravo sjedite unutar svog doma. Staklene površine i vitke konture umanjuju rastvaranja između interijera i eksterijera te stvaraju elegantan ambijent prepun prirodne svjetlosti.
Ako želite svjetlost i udobnost u svojem domu kontaktirajte nas i mi ćemo Vam saslušati i iz toga izabrati najbolju soluciju kakvu zaslužujete. Vaš Staklo – Dom?

Odgovori