Kreativnim koracima do lijepog interijera

Preuređujete stan, kuću ili garsonijeru ? Sve što vam treba u ovom slučaju su kreativnost te pomoć dobrih prijatelja. Dekoriranje doma može biti zabavno i poučno, kako za vas tako i za vašu okolinu. Dom puno govori o vama, vašim ukusima i hobijima, a zašto i ne bi kada je upravo to mjesto u kojem možete biti potpuno svoji!

Bijeli zidovi jesu rješenje ako želite povećati prostor vašeg doma, ali uvijek ih je potrebno ukrasiti s dekorativnim detaljima kao što su slike na zidu, sat ili pak bilo koji drugi detalj koji će predstavljati vas. Primjerice, ako svirate gitaru ona možete biti reprezentativni dio vas, umjesto na podni stalak stavite ju na zidni i time dobivate kako na prostoru tako i na estetici.

U ovom pogledu potrebno je usuglasiti boje na zidovima sa svojim namještajem. Primjerice ako vam u domu prevladavaju tople boje – savjetujemo da na svoje zidove stavite boje koje će se slagati s toplinom. Zanimljiva kombinacija za zid može biti boja banane kojom ćete dobiti željenu toplinu, a istovremeno će poslužiti povećavanju prostora te će stvarati dojam veće kvadrature.

Ako želite eksperimentirati, možete staviti i dvije boje na jednom zidu! Spavaće sobe su uglavnom u tamnijim tonovima, a kako biste napravili pravu malu promjenu savjetujemo sljedeće: kombinirajte čokoladnu s banana bojom! Zalijepite traku horizontalno po zidu te gornji dio pobojajte bojom banane, a donji dio bojom čokolade. Svaki put kada uđete u sobu imat ćete dojam kao da ste ušli u pravi čokoladni raj!

Kada uređujete interijer s prijateljima ideje i kreativnost će se razvijati kroz ugodno druženje, a stare stvari koje vam više nisu potrebne možete reciklirati ili pak pokloniti. Uzbudljiva može biti i restauracija starog namještaja, primjerice komoda koja vam stoji u dnevnoj sobi, ali više ne ide uz vaš stil, brzo i jednostavno može postati novi, uklopljeni dio vašeg doma.

Još jedan dio koji je važan prilikom uređenja kuće je odabir prozora i prozorskih okna. Prozori prvenstveno moraju biti kvalitetni te pružati zaštitu od hladnoće i strujanja zraka. Zato vam mi pružamo kvalitetnu PVC stolariju koja je dugotrajna i estetski savršena za svaki dom.

Za sva ostala pitanja možete kontaktirati naš tim koji je uvijek tu za vas, vaš Staklo – dom 🙂

Odgovori